Nederlands

Grote Markt 2
2011RD Haarlem
Nederland

Laatste vacatures

22-03-2019 Haarlem Fulltime HBO

N/A

Welkom

N/A

Haarlem Marketing

Grote Markt 2, Haarlem, Nederland, 2011RD

Sales Manager Haarlem Convention Bureau

Vacaturedetails

Werkgebied

Noord-Holland
Haarlem

Contract

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO

Salaris

n.t.b.

Branches

Communicatie/Media/Reclame

Opties

Solliciteren
Printen
Share |

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Sales Manager Haarlem Convention Bureau

Van22-03-2019 LocatieHaarlem UrenFulltime OpleidingHBO

De baan
Voor de businessunit Haarlem Convention Bureau zoeken wij een Sales Manager. Het Convention Bureau is verantwoordelijk voor het benaderen van evenementen, congresorganisatoren en intermediairs om Haarlem zakelijk op de kaart te zetten. Dit doe je door middel van (koude) acquisitie, representatie op (inter)nationale beurzen, presentaties geven aan (potentiële) opdrachtgevers, het uitvoeren van site inspecties voor toekomstige opdrachtgevers en ze te verbinden met de partners in de stad Haarlem. Hiervoor moet je je partners goed kennen en daarom onderhoud je de relaties met de partners en het bedrijfsleven dat zich bezighoudt met de zakelijke bezoekersmarkt.

In deze baan ben je verantwoordelijk voor het door ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van de strategie en beleid op het gebied van de congressen.
 

Jij
Je bent trots op de stad Haarlem! Je hebt relevante werkervaring (minimaal 3 jaar) in een soortgelijke functie, kennis van de congres- en vergadermarkt en een aantoonbaar netwerk binnen de (inter)nationale MICE markt. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder heb je minimaal HBO denk- en werkniveau. Jij bent de professionele gesprekspartner en sparringpartner op het gebied van MICE, tevens vraagbaak voor de partners van het Congres bureau.

Essentiële competenties voor deze functie zijn: verbinder, netwerker, gedreven, resultaat gericht, communicatief, gastvrij en doorzettingsvermogen. Geen 9-5 mentaliteit.

Wij
Wij bieden jou een zeer uitdagende positie, waarin je jezelf kan ontwikkelen. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je wordt onderdeel van een sterk team, die het merk Haarlem met veel passie vertegenwoordigd. Het team is compact, werkt efficiënt en de lijnen zijn kort. Er wordt hard gewerkt in een prettige, open en gezellige werksfeer.
Naast een pakket van goede secundaire arbeidsvoorwaarden wordt er een marktconform salaris geboden.

Haarlem Convention Bureau zie haarlemconventionbureau.nl
Binnen Haarlem Marketing richt het Convention Bureau zich op het werven en faciliteren van congressen en zakelijke evenementen in Haarlem. Wij vertegenwoordigen ruim 35 evenementenlocaties, hotels en restaurants die van betekenis zijn voor het zakelijk segment.

Het doel is om de lokale economie te stimuleren en het imago van Haarlem als zakelijke destinatie te versterken. 

Haarlem Marketing zie haarlemmarketing.nl De stad Haarlem is enorm in ontwikkeling. Het merk Haarlem is de laatste jaren met stip gestegen naar de top-10-sterke-stedenmerken van Nederland. Haarlem Marketing is verantwoordelijk voor het stadsimago, organiseert campagnes, voert acties en legt en onderhoudt contacten met alle betrokken partijen in de stad en omgeving. Haarlem Marketing heeft als missie om het bezoek en de bestedingen van nationale - en internationale bezoekers te laten groeien met als doel een positieve impact op de Haarlemse economie. VVV Haarlem en Haarlem Convention Bureau maken onderdeel uit van Haarlem Marketing.

Contact
Stuur je sollicitatie voorzien van motivatiebrief en CV voor 22 april naar Haarlem Marketing t.a.v. Anne-Marije Hogenboom,
Grote Markt 2, 2011 RD Haarlem.

Voor vragen over kun je tevens contact opnemen met Anne-Marije Hogenboom via de Office Manager Patty Langeveld: plangeveld@haarlemmarketing.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

   
Vacature delen